Yhteisö

Visiomme on koulu, jossa jokainen lapsi ja nuori tunnistaa vahvuutensa ja oppii keskeisiä hyvän elämän taitoja. Yhdessä olemme enemmän ja saavutamme kestävää muutosta. Yhteisömme on tärkeä voimavara, joka kannustaa jokaista kasvattajaa oppimaan uutta ja tuomaan parhaita ideoita kaikkien tietoon. Tule mukaan kasvavaan joukkomme ja pysy ajan tasalla positiivisen koulutuksen uutisista. Löydät viikottain uusia ideoita sekä printattavia materiaaleja lapsillesi ja oppilaillesi.

Materiaaleja

Vinkkejä vanhemmille

Loimme nämä koronavirus-eristyksen aikana, mutta monet niistä ovat edelleen olennaisia päivittäisissä rutiineissa.

Vahvuuspassit

Itse tulostettavat passit. Seuraa työskentelyä passien avulla. Väritä ympyrä, kun huomaat vahvuuden käyttöä.

Huomaa hyvä! -oppilaskortit

Kortit on kehitetty tukemaan positiivista kasvatusta päiväkodissa, koulussa ja kotona.

Lehdistötiedote 12.4.22

Väitös: Luonteenvahvuuksiin perustuvat opetusmenetelmät lisäävät lasten hyvinvointia

Kasvatustieteen maisteri Kaisa Vuorinen tutki väitöskirjassaan, miten oppilaiden hyvinvointia, sosiaalisia taitoja ja mahdollisuuksia tavoittaa oma paras potentiaalinsa voidaan tukea luonteenvahvuuksien tunnistamisen ja kehittämisen kautta.

Kyseessä on yksi ensimmäisistä oppilaiden ja opettajien luonteenvahvuuksien tukemiseen keskittyvistä väitöskirjoista Suomessa.

Vuorisen ajankohtainen tutkimus auttaa lisäksi ymmärtämään positiivisen kasvatuksen mahdollisuuksia monenlaisten oppijoiden tukemisessa heidän koulupolullaan.