Yhteisö

Visiomme on koulu, jossa jokainen lapsi ja nuori tunnistaa vahvuutensa ja oppii keskeisiä hyvän elämän taitoja. Yhdessä olemme enemmän ja saavutamme kestävää muutosta. Yhteisömme on tärkeä voimavara, joka kannustaa jokaista kasvattajaa oppimaan uutta ja tuomaan parhaita ideoita kaikkien tietoon. Tule mukaan kasvavaan joukkomme ja pysy ajan tasalla positiivisen koulutuksen uutisista. Löydät viikottain uusia ideoita sekä printattavia materiaaleja lapsillesi ja oppilaillesi.

Materiaaleja

Vinkkejä vanhemmille

Loimme nämä koronavirus-eristyksen aikana, mutta monet niistä ovat edelleen olennaisia päivittäisissä rutiineissa.

Vahvuuspassit

Itse tulostettavat passit. Seuraa työskentelyä passien avulla. Väritä ympyrä, kun huomaat vahvuuden käyttöä.

Huomaa hyvä! -oppilaskortit

Kortit on kehitetty tukemaan positiivista kasvatusta päiväkodissa, koulussa ja kotona.

Lehdistötiedote 02.06.22

Huomaa hyvä! on 2022 paras E-oppimisratkaisu

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen palkitsee vuosittain parhaan suomalaisen digitaalisen oppimisratkaisun eEemeli-palkinnolla. Vuoden 2022 parhaana ratkaisuna palkittiin Positive learning Oy:n Huomaa hyvä!.

Kilpailussa oli tänä vuonna kaksi sarjaa: Education Finland Award sekä Suomen paras oppimisratkaisu. Jälkimmäisessä sarjassa etsittiin erityisesti  oppimisratkaisuja, jotka tukevat digihyvinvointia ja osallisuutta. Pandemiasta ja muista globaaleista haasteista johtuen hyvinvoinnin ja osallisuuden kokemuksen tukeminen ovat nousseet erityisen ajankohtaisiksi teemoiksi. Palkintoraadin puheenjohtajana toimi Sitran johtava asiantuntija Tiina Härkönen.