Materiaaleja

Yksinkertaiset ilmaiset työkalut positiivisen menetelmän toteuttamiseksi

Vinkkejä poikkeusoloihin

Tarjoamme vanhemmille tukea koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana. Olemme luoneet materiaalipaketin, josta löydät neuvoja siihen, miten kotona olosta voi tulla kaikille mukava kokemus. Neuvoista on toivottavasti iloa ja hyötyä jatkossakin.

Huomaa hyvää!

Seuraa työskentelyä passien avulla. Väritä ympyrä, kun huomaat vahvuuden käyttöä.

Huomaa hyvää! -oppilaskortit

Oppilaskortit on kehitetty tukemaan positiivista kasvatusta päiväkodissa, koulussa ja kotona. Ne sopivat monen ikäisille ja tasoisille oppijoille, eri oppiaineiden yhteydessä ja yksinään käytettäviksi.

Paketissa on Vahvuuskortit, Tunnekortit, Työskentelykortit ja Arviointikortit.

Vahvuusvariksen Diplomi Positive A

Vahvuusdiplomit

Voit käyttää oheisia diplomeja vuoden tai projektin päätteeksi.

Ohessa on useita valmiita malleja, joita voit muokata tai täyttää käsin. Diplomeissa on eri versioita, joissa korostuu voimavahvuudet. Mukana on myös powerpoint-versio, jos haluat muokata diplomia enemmän.

Vahvuushaaste

Valitkaa vahvuushaaste jokaiselle päivälle voimavahvuuksista!

Tilaa uutiskirjeemme

Saat viimeisimmät Positiiviset uutiset, artikkelit ja resurssit suoraan sähköpostiisi.


Lehdistötiedote 02.06.22

Huomaa hyvä! on 2022 paras E-oppimisratkaisu

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen palkitsee vuosittain parhaan suomalaisen digitaalisen oppimisratkaisun eEemeli-palkinnolla. Vuoden 2022 parhaana ratkaisuna palkittiin Positive learning Oy:n Huomaa hyvä!.

Kilpailussa oli tänä vuonna kaksi sarjaa: Education Finland Award sekä Suomen paras oppimisratkaisu. Jälkimmäisessä sarjassa etsittiin erityisesti  oppimisratkaisuja, jotka tukevat digihyvinvointia ja osallisuutta. Pandemiasta ja muista globaaleista haasteista johtuen hyvinvoinnin ja osallisuuden kokemuksen tukeminen ovat nousseet erityisen ajankohtaisiksi teemoiksi. Palkintoraadin puheenjohtajana toimi Sitran johtava asiantuntija Tiina Härkönen.