Huomaa hyvä! Verkossa

Huomaa hyvä! digitaalinen palvelu tarjoaa oppimateriaaleja luonteenvahvuuksien opettamiseksi sekä työkalun hyvän huomaamisen tueksi.

Positiivisen palautteen antaminen on helppoa ja innostavaa Huomaa hyvä! -työkalun avulla. Aloita ryhmäsi kanssa heti ja huomaa myönteiset vaikutukset.

  • Huomaa hyvä! – työkalu auttaa koko ryhmää pitämään tärkeät tavoitteet näkyvillä ja innostumaan vahvuuksien harjoittelusta. 
  • Huomaa hyvä! -työkalu pilkkoo isot tavoitteet (esim. sinnikkyys) pieniin konkreettisiin tekoihin (”teit ahkerasti töitä”).
  • Anna palautetta toivotusta käytöksestä sanallisesti tai peukuttamalla. Tehosta palautetta  painamalla vahvuustarraa tai pyydä lapsia auttamaan. Tehkää tästä päivittäinen tapa ja tottumus.

Kirkastakaa tähtihetkenne kuvien ja tarinoiden avulla.

  • Huomaa hyvä! -työkalu syventää palautteen antoa, koska sen avulla voitte yhdessä taltioida tähtihetkiä ja tarinoita onnistumisista. 
  • Vinkki! Osallista oppilaita huomaamaan hyvää ryhmässä ja anna teille tilaa tuoda omia havaintojaan esiin. Oppilaat voivat toimia vahvuusbongareina ja tallentaa koko ryhmän hyviä hetkiä tietyn ajanjakson ajan.

Haluaisitko nähdä, miten ryhmänne on edistynyt sinnikkyyden tai kaveritaitojen harjoittelussa?

  • Huomaa hyvä! -työkalu tallentaa luonteenvahvuuksien harjoittelun ketterällä tavalla ja data visualisoi yksilön ja koko ryhmän kehittymisen tietyllä ajanjaksolla. 

Hyödynnä uusin tieto lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja posiitivisen kasvatuksen tutkituista menetelmistä

Palvelussamme pääset ajasta tai paikasta riippumatta helposti liikkeelle positiivisen kasvatuksen itseopiskelumateriaalien avulla.

Starttikurssimme perustuu vuosien tutkimustyöhön ja käytännön opetustyössä parhaaksi todettuihin pedagogisiin ratkaisuihin. 

Opeta luonteenvahvuuksia!

  • Paljon toivottu digitaalinen oppimateriaali luonteenvahvuuksista löytyy digipalvelustamme
  • Saat käyttöösi laadukkaan pedagogisen sisällön, jota voit käyttää minkä tahansa oppiaineen opetuksessa tai voit opettaa yksittäisiä taitoja koska vain sinulle parhaiten sopii.
  • Löydät lisätietoa ja vinkkejä opettajanoppaasta, jonne on koottu paljon syventävää tietoa.
  • Huipenna oppimismatkanne Positiivisen CV:n täyttämiseen, joka tekee jokaisen oppilaan vahvuudet näkyväksi.

Hinnoittelu

Käytä Huomaa hyvä! -palvelua ilmaiseksi luokkasi kanssa. Päivittäessäsi saat rajoittamattomasti ryhmiä ja tavoitteita ja pääset huomaamaan hyvää suoraan oppilaiden vahvuusportfolioihin. Saat myös pääsyn kattaviin tuki- ja koulutuspalveluihin. 
Kiinnostaako palvelu koko koululle? Ota yhteyttä tai osta suoraan Edustoresta.

Oletko hankkimassa useampia lisenssejä koulullesi?

Ota yhteyttä meihin allaolevalla lomakkeella tai osta suoraan Edustoresta.


Haluatko tutustua paremmin?

Ota yhteyttä!

Lisätietoa Positiven koulutuksista  ja tuotteista saat lähettämällä lomakkeen.