Haastavissa tilanteissa

Mistä on kyse?

Vanhemmat pohtivat usein, miten toimia haastavissa tilanteissa. Lasten käyttäytymisen pulmat saattavat kuormittaa vanhempia todella paljon. Moni vanhempi on täysin ymmällään haastavan käytöksen edessä, ja oma jaksaminen on helposti koetuksella. Mitä voisin tehdä toisin, jotta saisin lapsen kiukkua kesytettyä? Miten osaisin pysyä rauhallisena ja toimia kärsivällisesti haastavasti käyttäytyvän lapseni kanssa?

Tämä koulutus tarjoaa tutkittua tietoa ja työkaluja lapsen ja nuoren ei-toivotun käytöksen ymmärtämiseen ja selvittämiseen. Koulutuksessa pureudutaan käyttäytymisen tavallisimpiin pulmatilanteisiin kotona ja autetaan ymmärtämään lapsen ja nuoren stressiä. Hyvän huomaamisen kautta rakennetaan koko perheen myönteistä tarinaa ja opitaan tietoisesti palaamaan hyviin hetkiin.

Tavoite

Tämän yhden illan koulutuksen myötä vanhemmat ymmärtävät, miten uudelleen katsoa haastavan käytöksen taakse ja miten etsiä ratkaisuja. Koulutukseen osallistuvat saavat perustietoa itsesäätelystä ja sen tukemisesta. Osallistujat oppivat tukemaan lapsen kehittyviä luonteentaitoja sekä huomaamaan edistymistä sekä antamaan siitä innostavaa palautetta.   

Kurssi vastaa seuraaviin kysymyksiin

  • Miksi stressin säätelyä voi harjoitella yhdessä?
  • Mitä tarkoittaa kanssasäätely?
  • Miten rauhoitan itseni haastavissa tilanteissa?
  • Miten kasvatan hyvän itsetunnon vaikeuksista huolimatta?
  • Miten tuen lapsen ja nuoren resilienssiä?
  • Miten jaksaisin kasvattaa hyvän kautta silloinkin, kun on haasteita?

Olemme erityisluokanopettajia ja erityispedagogiikan tutkijoita, mutta myös vanhempia. Räätälöimme tarpeisiisi sopivan koulutuksen. Kysy rohkeasti lisää!

Kouluttajat
Hinta

59 €

Hinnat sis. alv. 24 %.

Seuraavat koulutukset

[MEC id="2290"]


Haluatko tutustua paremmin?

Ota yhteyttä!

Lisätietoa Positiven koulutuksista saat lähettämällä lomakkeen.