Huoltajille

Myönteisyyden säilyttäminen omassa perheessä on joskus vaikeinta. Uraudumme tuttuihin kuvioihin, joista kehukulttuuri on kaukana. 

Positiivisen kautta - Huomaa hyvä! lapsessasi

Arki vie usein mennessään. Perheen vuorovaikutuksessa positiivinen palautteenanto ja kannustus voivat jäädä vähälle.

Tämän koulutuksen tarkoituksena on auttaa kaikkia aikuisia terävöittämään katsettaan kohti lasten ja nuorten vahvuuksia ja viestimään myönteisesti.

Haastavissa tilanteissa

 Lasten käyttäytymisen pulmat saattavat kuormittaa vanhempia todella paljon. Moni vanhempi miettii, mistä ihmeestä on kyse. Oma jaksaminen ja osaaminen ovat usein koetuksella.

Tässä koulutuksessa annamme eväitä ymmärtää lapsen ei-toivotun käytöksen taustalla olevia yleisimpiä syitä ja miten tilanteita voisi purkaa.

Seuraavat koulutukset

[MEC id="2264"]


Haluatko tutustua paremmin?

Ota yhteyttä!

Lisätietoa Positiven koulutuksista saat lähettämällä lomakkeen.


Lehdistötiedote 02.06.22

Huomaa hyvä! on 2022 paras E-oppimisratkaisu

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen palkitsee vuosittain parhaan suomalaisen digitaalisen oppimisratkaisun eEemeli-palkinnolla. Vuoden 2022 parhaana ratkaisuna palkittiin Positive learning Oy:n Huomaa hyvä!.

Kilpailussa oli tänä vuonna kaksi sarjaa: Education Finland Award sekä Suomen paras oppimisratkaisu. Jälkimmäisessä sarjassa etsittiin erityisesti  oppimisratkaisuja, jotka tukevat digihyvinvointia ja osallisuutta. Pandemiasta ja muista globaaleista haasteista johtuen hyvinvoinnin ja osallisuuden kokemuksen tukeminen ovat nousseet erityisen ajankohtaisiksi teemoiksi. Palkintoraadin puheenjohtajana toimi Sitran johtava asiantuntija Tiina Härkönen.