Opettajat ja varhaiskasvattajat​

Olemme vuodesta 2014 alkaen kouluttaneet yli 10 000 opettajaa ja kasvattajaa Suomessa ja ulkomailla positiivisen pedagogiikan asiantuntijoiksi.

Tervetuloa mukaan!

Positiivinen kasvatus

Positiivinen kasvatus on aktiivista hyvän huomaamista. 

Tämä kolmen kerran perustason koulutuskokonaisuus tuo yhteen parhaat käytänteet ja tutkitun tiedon positiivisesta kasvatajuudesta.

Huomaa hyvä! haastavassakin käytöksessa

Jokainen haluaa onnistua, eikä kukaan lapsi ole tahallaan hankala.

Koulutuskokonaisuus tarjoaa kattavan näkökulman ja käytännön harjoitteita lapsen haastavaksi koettuun käytökseen ja sopeutumisen pulmiin varhaiskasvatuksessa ja koulussa.

Näin rakennat myönteisen toimintakulttuurin

Hyvän huomaaminen on koko päiväkodin ja koulun juttu. Organisaation toimintakulttuuri vaikuttaa kaikkiin sen piirissä oleviin lapsiin ja aikuisiin. 

Tässä kolmen kerran koulutuksessa saat tutkimukseen perustuvia työkaluja vahvuuslähtöisen, myötätuntoisen toimintakulttuurin kehittämiseksi.

Seuraavat koulutukset

[MEC id="2263"]


Haluatko tutustua paremmin?

Ota yhteyttä!

Lisätietoa Positiven koulutuksista saat lähettämällä lomakkeen.


Lehdistötiedote 02.06.22

Huomaa hyvä! on 2022 paras E-oppimisratkaisu

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen palkitsee vuosittain parhaan suomalaisen digitaalisen oppimisratkaisun eEemeli-palkinnolla. Vuoden 2022 parhaana ratkaisuna palkittiin Positive learning Oy:n Huomaa hyvä!.

Kilpailussa oli tänä vuonna kaksi sarjaa: Education Finland Award sekä Suomen paras oppimisratkaisu. Jälkimmäisessä sarjassa etsittiin erityisesti  oppimisratkaisuja, jotka tukevat digihyvinvointia ja osallisuutta. Pandemiasta ja muista globaaleista haasteista johtuen hyvinvoinnin ja osallisuuden kokemuksen tukeminen ovat nousseet erityisen ajankohtaisiksi teemoiksi. Palkintoraadin puheenjohtajana toimi Sitran johtava asiantuntija Tiina Härkönen.