Positiivinen harrastaminen

Mistä on kyse?

Jokainen lapsi ja nuori haluaa onnistua harrastuksessaan. Turvallisessa ja innostavassa urheiluseurassa tai harrastustoiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset vahvuudet, yksilöllinen lähtötaso ja tuetaan jokaisen mahdollisuuksia oppia uutta. 

Harrastustoiminnan keskiössä tulisi olla näkemys siitä, miten toiminta tuottaa jokaiselle lapselle ja nuorelle onnistumisen kokemuksia sekä tunnetta siitä, että hän on tärkeä osa välittävää yhteisöä. Vapaa-aikana opitut taidot ja karttuneet osaamiset auttavat kehittämään myönteistä uskoa omiin mahdollisuuksiin. Moni meistä oppiikin eniten vahvuuksistaan ja kiinnostuksen kohteistaan harrastusten kautta. 

Tässä koulutuksessa tarjoamme tietoa, miten tukea positiivisesti jokaista lasta ja nuorta sekä auttaa koko joukkuetta toimimaan paremmin yhteen. Autamme valmentajia kehittämään palautteen antamisen tapaa, joka tukee myönteisyyttä ja innostaa kehittymään ja kasvamaan. Nostamme esiin keskeisiä toimintamalleja, joiden kautta koko harrastusseura voi rakentaa aidosti välittävää toimintakulttuuria, jossa jokainen sen jäsen on tärkeä.

Tavoite

Tässä yhden illan koulutuksessa pureudutaan hyvän vuorovaikutuksen merkitykseen ja turvallisen joukkueen rakentamiseen. Koulutus tarjoaa tietoa luonteenvahvuuksien tuomisesta harrastustoiminnan keskiöön, mikä tukee osaltaan onnistumisen kulttuurin rakentumista.

Koulutuksessa pureudutaan lisäksi seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi kannattaa opettaa tykkäämistä joukkueessa?
  • Miten ruokkia kasvun asennetta?
  • Miten rakennan toimivan joukkueen, jossa jokainen osaa toimia vastuullisesti?
  • Kehu kantaa kauas. Mitä on kehuvetoisuus?
  • Positiivinen palautteenanto silloinkin, kun on haasteita.
  • Miten korjaan toimintaa positiivisesti?
  • Vuorovaikutus kuntoon myös perheiden kanssa. Mikä avuksi?
  • Joukkueessa on valtavasti vahvuuksia. Miten jokaisen osaaminen saadaan käyttöön?

Kaisa on toiminut vuosia sekä valmennettavana, valmentajana, huoltajana, vanhempana, että urheiluseurojen hallituksissa. Hänellä on lähes 40 vuoden kokemus sekä harrastus- että kilpaurheilutoiminnasta.

Kouluttajat
Hinta

59 €/osallistuja

Hinnat sis. alv. 24 %.

Seuraavat koulutukset

[MEC id="2290"]


Haluatko tutustua paremmin?

Ota yhteyttä!

Lisätietoa Positiven koulutuksista saat lähettämällä lomakkeen.