Positiivinen Akatemia

Tervetuloa oppimaan alan parhailta asiantuntijoilta!
Positiivinen Akatemia tarjoaa tutkittua tietoa ja laadukkaita koulutuksia, jotka tähtäävät yksilöiden ja yhteisöjen kestävään hyvinvointiin ja kukoistukseen.
Löydä oma koulutuksesi tarjonnastamme tai kysy räätälöityä, juuri omiin tarpeisiisi suunnattua koulutusta.

Koulutukset

Opettajat ja varhaiskasvattajat

Kaikille opettajille ja kasvattajille tarkoitetut positiivisen kasvatuksen, itsesäätelyn tukemisen ja haastavan käyttäytymisen hallinnan koulutukset

Vanhemmat

Perheessä olevat voimavarat käyttöön. Miten muuttaa vuorovaikutusta ja oppia positiivisempaan palautteenantoon? Miten löytää jokaisen vahvuudet perheessä? Koulutus kaikille huoltajille.

Harrastusseurat ja joukkueet​

Valmentajille ja muille joukkueiden kanssa työskenteleville suunnattu kannustavaan palautteenantoon keskittyvä koulutus. Miten tukea jokaista urheilijaa hänen vahvuuksissaan? 

Työyhteisövalmennus

Esimiestyötä tekeville suunnattu koulutus työyhteisön voimavarojen löytämiseksi. Miten lisätä keskinäistä tukea ja innostaa innostumaan?

Kalenteri

[MEC id="805"]


Haluatko tutustua paremmin?

Ota yhteyttä!

Lisätietoa Positiven koulutuksista saat lähettämällä lomakkeen.


Lehdistötiedote 02.06.22

Huomaa hyvä! on 2022 paras E-oppimisratkaisu

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen palkitsee vuosittain parhaan suomalaisen digitaalisen oppimisratkaisun eEemeli-palkinnolla. Vuoden 2022 parhaana ratkaisuna palkittiin Positive learning Oy:n Huomaa hyvä!.

Kilpailussa oli tänä vuonna kaksi sarjaa: Education Finland Award sekä Suomen paras oppimisratkaisu. Jälkimmäisessä sarjassa etsittiin erityisesti  oppimisratkaisuja, jotka tukevat digihyvinvointia ja osallisuutta. Pandemiasta ja muista globaaleista haasteista johtuen hyvinvoinnin ja osallisuuden kokemuksen tukeminen ovat nousseet erityisen ajankohtaisiksi teemoiksi. Palkintoraadin puheenjohtajana toimi Sitran johtava asiantuntija Tiina Härkönen.