Myötäintoa lomasuunnitelmiin (#14)

Luukku 14

Monessa koulussa tämä on viimeinen maanantai ennen joululomaa, ja päiväkodeissakin valmistautudaan tervetulleeseen hengähdystaukoon. Voi jo alkaa suunnitella lomapuuhia!

Tämä harjoitus vahvistaa myötäintoa toisen ehdotuksesta innostumisen avulla. Voitte tehdä leikin piirissä niin, että keskustelu etenee aina järjestyksessä seuraavalle, tai pareittain.

Ensimmäinen aloittaa leikin ehdottamalla jotain tekemistä joululomalle. Toinen jatkaa “Joo! ja…” ja ehdottaa jotain jatkoksi. Näin jatkamalla voidaan päästä hulluihinkin lopputuloksiin, ja se saa olla tarkoituskin. Antakaa mielikuvituksen lentää!

Vinkki: Kuvitelkaa, että parikeskustelussa on joulupukki ja joulumuori miettimässä lomasuunnitelmiaan sen jälkeen kun vuoden suurin päivä ja isoin työ, lahjojen jakaminen, on takanapäin. Piirissä voitte ottaa mukaan rooleihin tontut ja Petteri Punakuonon.

 

Jätä kommentti

Lehdistötiedote 02.06.22

Huomaa hyvä! on 2022 paras E-oppimisratkaisu

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen palkitsee vuosittain parhaan suomalaisen digitaalisen oppimisratkaisun eEemeli-palkinnolla. Vuoden 2022 parhaana ratkaisuna palkittiin Positive learning Oy:n Huomaa hyvä!.

Kilpailussa oli tänä vuonna kaksi sarjaa: Education Finland Award sekä Suomen paras oppimisratkaisu. Jälkimmäisessä sarjassa etsittiin erityisesti  oppimisratkaisuja, jotka tukevat digihyvinvointia ja osallisuutta. Pandemiasta ja muista globaaleista haasteista johtuen hyvinvoinnin ja osallisuuden kokemuksen tukeminen ovat nousseet erityisen ajankohtaisiksi teemoiksi. Palkintoraadin puheenjohtajana toimi Sitran johtava asiantuntija Tiina Härkönen.