Materials

Simple free tools to implement the positive method.

Tips for parents

We created these tips during the coronavirus outbreak, but many of them are still essential in our daily routines.

See the Good!

You can print out these passports. Follow your progress with the passports. Colour a circle when you see a strength in use.

The See the Good! Student Cards

These cards have been designed to support positive education in kindergartens, schools and the home. Package includes Strength passports, Emotion cards, Action cards ja Assessment cards.
Vahvuusvariksen Diplomi Positive A

Vahvuusdiplomit

Voit käyttää oheisia diplomeja vuoden tai projektin päätteeksi.

Ohessa on useita valmiita malleja, joita voit muokata tai täyttää käsin. Diplomeissa on eri versioita, joissa korostuu voimavahvuudet. Mukana on myös powerpoint-versio, jos haluat muokata diplomia enemmän.

Subscribe to our newsletter

Receive the latest Positive News, Articles and Resources straight to your inbox.


Lehdistötiedote 02.06.22

Huomaa hyvä! on 2022 paras E-oppimisratkaisu

Suomen eOppimiskeskus ry yhteistyökumppaneineen palkitsee vuosittain parhaan suomalaisen digitaalisen oppimisratkaisun eEemeli-palkinnolla. Vuoden 2022 parhaana ratkaisuna palkittiin Positive learning Oy:n Huomaa hyvä!.

Kilpailussa oli tänä vuonna kaksi sarjaa: Education Finland Award sekä Suomen paras oppimisratkaisu. Jälkimmäisessä sarjassa etsittiin erityisesti  oppimisratkaisuja, jotka tukevat digihyvinvointia ja osallisuutta. Pandemiasta ja muista globaaleista haasteista johtuen hyvinvoinnin ja osallisuuden kokemuksen tukeminen ovat nousseet erityisen ajankohtaisiksi teemoiksi. Palkintoraadin puheenjohtajana toimi Sitran johtava asiantuntija Tiina Härkönen.